PROGRAMI

UGODNE POČITNICE NA TURKIZNI OBALI

Če še nimate ideje za letošnji dopust in bi vam mešanica grškega morja s turško gostoljubnostjo in TURŠKIMI CENAMI bila primerna opcija vas vabimo na nepozabne počitnice, v obmorsko letovišče Fethiye.


Košček Turčije, kjer domujejo kozje beketanje, prijetno naravno okolje, najlepše turške plaže, nepozabni panoramski razgledi in topli domačini, s katerimi boste stkali dolgoletna prijateljstva.


Ponujamo vam ugodno rezervacijo počitnic v YILDIRIM GUEST HOUSE & HOSTEL, ki se nahaja v čistem centru mesta Fethiye. Guest house je urejen in udoben. Sobe so čiste in lepo opremljene (priporoča ga tudi Lonely Planet).


Počitnice si lahko rezervirate kadarkoli v terminu od APRILA do SEPTEMBRA po objavljenih cenah.

TERMIN LETALIŠČE VKLJUČENO CENA
od APRILA do JUNIJA 2021 Dalaman 7 dni nočitev z zajtrkom, v dvoposteljni sobi v Yildirim guest house in organiziran povratni transfer na letališče Dalaman – Fethiye – Dalaman.

Na letališču v Antalyi vas sprejme predstavnik agencije Tribe Travel Tours, Fethiye.
280 € (cena velja za dve osebi)
od APRILA do JUNIJA 2021 Antalya 7 dni nočitev z zajtrkom, v dvoposteljni sobi in organiziran povratni transfer Antalya – Fethiye – Antalya.

Na letališču v Antalyi vas sprejme predstavnik agencije Tribe Travel Tours, Fethiye.
420 € (cena velja za dve osebi)
POSEBNA PONUDBA VELJA SAMO OD PETKA 25. 6. DO PETKA 2. 7. 2021
25. 6. do 2. 7. 2021 Antalya 7 dni nočitev z zajtrkom, v dvoposteljni sobi in organiziran povratni transfer Antalya – Fethiye – Antalya.

Na letališču v Antalyi vas sprejme predstavnik agencije Tribe Travel Tours, Fethiye.
420 € (cena velja za dve osebi)
Enodnevno križarjenje “12 OTOKOV” z vključenim kosilom na ladji  GRATIS
od JULIJA do SEPTEMBRA
2021
Dalaman 7 dni nočitev z zajtrkom, v dvoposteljni sobi v Yildirim guest house in organiziran povratni transfer Dalaman – Fethiye – Dalaman.

Na letališču v Dalamanu vas sprejme predstavnik agencije Tribe Travel Tours, Fethiye.
320 € (cena velja za dve osebi)
od JULIJA do SEPTEMBRA
2021
Antalya 7 dni nočitev z zajtrkom, v dvoposteljni sobi in organiziran povratni transfer Antalya – Fethiye – Antalya.

Na letališču v Antalyi vas sprejme predstavnik agencije Tribe Travel Tours, Fethiye.
465 € (cena velja za dve osebi)

TREKING - ZAKLADI LIKIJSKE POTI


Ste za aktivni dopust?


Dobrodošli v Likijo. To jesen, z nami.


Našo ljubezen do tega koščka turške obale smo združili z dolgoletnimi vezmi gostoljubnih domačinov in nastal je ekskluziven program, izključno za slovenske popotnike, ki si želijo pristne turške izkušnje.

V družbi kozjega beketanja in šklepetom borovih iglic pod nogami, si bomo oprtali nahrbtnike in se podali po eni izmed 10 najlepših pešpoti na svetu. Preplet morskega in gorskega sveta, ki ga ponuja ta košček Mediteranske obale je pravi raj za ljubitelje narave, pohodnikov in planincev ter vseh, ki želite preživeti teden v civilizacijskem odklopu… in se hkrati osvežiti v kristalno čistem turkiznem morju.

Pot je prilagojena rekreativnim pohodnikom. Težavnost poti je nezahtevna in primerna vsem, ki jim vsakodnevna rekreacija predstavlja način vsakodnevnega življenja.

ODHOD: sobota 1. 10.2021, 8 dni petek, 8. 10. 2021

CENA programa: 330 € + letalska karta (doplačilo)

JESENSKI ODDIH V TURKIZNEM PARADIŽU


Če ste si zaželeli kombinacijo ležernega jesenskega dopusta in pohajkovanja je jesenski oddih na likijski obali ravno pravšnji.


Sonce, morje, sveže - a še vedno tople temperature - in osupljivi razgledi.


Križarjenje v dolino metuljev, kopanje na najlepši plaži v Turčiji, skok s padalom, uživanje v turškem hamamu, nakupovanje, raziskovanje osupljive vasica Kayakoy, je samo nekaj biserov iz tega programa.


ODHOD: petek 8. 10.2021, 7 dni petek, 15. 10. 2021

CENA programa: 350 € + letalska karta (doplačilo)

POTOVANJE V PRAVLJIČNI ISTANBUL


Doživite svojo pravljico v mestu 1001 noči.


Naj vas živahne ulice, ki so med seboj prepletene kot dobro načrtovan labirint ponesejo do pisanih bazarjev, kjer omamno diši po sladkih baklavah in pekočih začimbah. Izgubite se med mogočnimi stavbami s slavno preteklostjo. Skočite na trajekt in vsaj za hip začutite kako je živeti v mestu dveh celih. Naj vas čari Orienta odpeljejo v svet kjer so dovoljene in mogoče vse sanje…vabljeni v večno mesto!

ODHOD: četrtek 11.11.2021, 4 dni (3 nočitve), petek, 14.11. 2021

CENA programa: 190 € + letalska karta (doplačilo)

PRIJAVA NA POTOVANJE

Termin je potrebno rezervirati najmanj en teden pred odhodom na naš email naslov: info@tribetraveltours.com. Ne pozabite zapisati na kateri program bi se želeli prijaviti in koliko oseb prijavljate. Ob prijavi prosimo, da nas obvestite o morebitnih posebnostih pri prehrani ali druge okoliščine.

PLAČILO

Ob prijavi na program poravnate akontacijo 20€ na naš TRR račun, preostali del plačila pa poravnate ob prihodu v Turčijo, v naši agenciji, Tribe Travel Tours.

CENE NE VKLJUČUJEJO

Letalske karte in napitnin
PROGRAMI

POČITNICE NA TURKIZNI OBALI

250

  • Apr - Sep 2021
PROGRAMI

ZAKLADI LIKIJSKE POTI

330

  • 1.10. - 8.10.2021
PROGRAMI

PRAVLJIČNI ISTANBUL

190

  • 11.11. - 14.11.2021
1

JESENSKI ODDIH V TURKIZNEM PARADIŽU

350

  • 8.10. - 15.10.2021